Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Sunny zonnehemel / collageen 10 lamps (geheel metaal)


balansstatief (1 hands systeem = uniek) en gezichtsbruiner 4x25WSunny zonnehemel / collageen 10 lamps (geheel metaal)
Kan ook met collageen lampen of combi (collageen + bruining) geleverd worden.

Sunny Zonnehemel.

Incl. Balansstatief, zilvergrijze kleur, snelbruinlampen en gezichtsbruiner: 1199,-
Enige zonnehemel met uniek balansstatief dat met 1 hand bediend kan worden.
Hierdoor kan deze ook bediend worden als je op de buik ligt.
Gratis bezorging, montage mogelijk tegen meerprijs.


Sunny hemel, 10/12 lamps, 102 cm breed 

De breedte van een zonnehemel bepaald de zijkantbruining. Het aantal lampen heeft hier dus niets mee te maken. Bepaalde merken hebben een zonnehemel met 14 lampen die 85 cm breed is en andere hebben een10 lamps hemel die 90 of 100 cm breed is. Als een hemel te smal is worden de armen te dicht tegen het lichaam gelegd, zodat de zijkant van het lichaam wordt afgesloten voor bezonning. De 10 lamps Sunny is al 102 cm breed, voor een extra goede zijkant-bruining. De 12 lamps uitvoering blijft 102 cm breed, het bruinen wordt wel versneld. 

  
foto 1.                                   foto 2.                                      foto 3.        
Het materiaal waar een hemel van gemaakt is, bepaalt mede de levensduur van de lampen. Zo zijn er zonnehemels met een hardboard, kunststof en metalen behuizing. De eerste zonnehemels waren van metaal. Dit om een goede koeling van de lampen te garanderen. Metaal geleidt de warmte naar buiten. Geholpen met een ventilator krijg je een goede koeling. De levensduur van de lampen kan zo vergroten (Tot 2 x zolang). Ook wordt het niet zo gauw benauwd onder de zonnehemel. Tegenwoordig wordt om besparende redenen steeds vaker kunststof toegepast.De Sunny zonnehemel heeft een dik metalen behuizing met zelfs zijkappen van metaal. Deze verkleuren niet zoals kunststof zijkappen. 

  
foto 4.                                     foto 5.                        foto 6.

De hemel kan uitgevoerd worden met een balansstatief en daarmee in elke gewenste stand  versteld worden, zodat hij op ieders lichaamsbouw kan worden afgesteld. (Zie foto 1,2, en 3) U kunt hem ook wegbergen met de lampen naar de muur, als u logees krijgt. foto 4. (Standaard kleur van hemel is wit, afgewerkt met blauwe stickers en handvat). Het gezicht bruint vaak minder snel dan b.v. de buik. Een gezichtsbruiner zorgt voor extra bruining in het gezicht, zodat u egaler bruint. Een gezichtsbruiner bestaat uit een standaard vier- of luxe vijftal zogenoemde spaghetti-lampjes. Ook een 400 Watt HPA gezichtsbruiner (blauw vierkant vlak) behoort tot de mogelijkheden. Alle gezichtsbruiners kunnen middels een schakelaar aan of uitgezet worden. Ook een 20 of 24 lamps combi is mogelijk. (foto 6).

Heeft U vragen, bel ons of kijk op onze website. Doordat wij alle merken leveren, kunnen we een eerlijk advies geven. Wij letten op een goede prijs/kwaliteit verhouding bij de diverse fabrikanten.
SUN & SAUNA CUIJK.  
Zonnestudio –  Verhuur hemels - Lampen v.a. €5,99 – (Infrarood)sauna v.a. €699 – zonnehemel 12 lamps v.a. €325
Grotestraat 88, Tel : 0485-313531 e-mail : info@sunensauna.nl , website : www.sunensauna.nl 
€ 1399.00


Aantal