Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


NIEUW! Infrawave 130 HOEK DUO-HEAT Europees


13 stralers, 7 x RVS, 5 x fullspectrum en 1x vloerverwarming, muziek, echt Canadees RedcederNIEUW! Infrawave 130 HOEK DUO-HEAT Europees
Model 130 PENTAGON (HOEK)
           
Infrawave Model 130RR Pentagon.
Ruime afmetingen 130X130X200.
Uitgevoerd in RedCederhout met certificaat
3 DUO rugstralers van 350W.
2 DUO frontstraler 500W.
2 Magnesiumoxide benenstraler 500W.
Vloerverwarming 80W.
Totaal vermogen 3130W.
Wanddikte front en achterwand 8cm.
Wanddikte zijwanden 5cm.
Electronische bediening.
Aansluiting voor MP3/iPod
Ingebouwde speakers.
Aansluitwaarde 230volt/16A (normaal stopcontact)
Professionele kleurentherapie van 25X25cm in houten kader met 42 LED's en afstandsbediening.
DUO straler met Quarts Full Spectrum en Magnesium oxide straler.
Deur van 8mm dik getint veiligheidsglas.
Maatwerk mogelijk, smaller, breder, hoger, lager tegen meerprijs.
Afmeting stralingsoppervlak 57X15cm.
Levenslange garantie op magnesiumoxide stralers.
5 jaar garantie op Quarts Full Spectrum stralers.
24 maanden garantie op de rest van de infraroocabine.
De Innovatie: Quarts full spectrum infraroodstraler én magnesiumoxide straler in één behuizing.

De toegepaste quarts straler (te vergelijken met de Philips Vitae) heeft verschillende voordelen t.o.v. de halogeenstralers van de concurrentie. Door de lengte van 58cm is de stralingsoppervlakte een stuk langer. De rugstraler geeft dieptewerking van onderrug tot aan de nek.
De intensiteit is groter omdat de straler een ingebouwde "low glare" filter heeft; bij toepassing van halogeenstralers is een roodglasfilter noodzakelijk om het licht te filteren, omdat dit glas de effectiviteit van de straler vermindert. Bij gebruik van de magnesiumoxidestraler wordt er hoofdzakelijk lucht verwarmd. De aangename warmte in de cabine stimuleert de transpiratie waardoor het lichaam wordt gereinigd. Bij toepassing van de quarts full spectrumstraler wordt de warmte direct op het lichaam overgebracht, dit heeft een betere dieptewerking waardoor dieper liggend spierweefsel wordt bereikt. De full spectrum of de magnesiumoxidestraler is met een schakelaar te selecteren.  

Voordelen Quarts straler t.o.v. Halogeen straler:

1. Hogere intensiteit 2. De quarts straler is langer en bereikt onderrug tot aan nek. 3. Groter stralingsoppervlak. 4. Geen storend effect op kleurentherapie.Aangename en doordringende warmte:
 
De Infrawave Infraroodcabine is uitgerust met langegolf magnesiumoxide stralers en quarts volledig spectrum infraroodstralers. Deze quarts stralers hebben een optimaal emissiespectrum wat het lichaam rechtstreeks verwarmt, terwijl langgolvige infraroodstralers voornamelijk de lucht verwarmen. Er wordt snel een transpiratie bereikt, maar dan wel in een aangename omgeving, wat tegelijkertijd een ontspannend en verzorgend effect op het lichaam heeft. Onmiddellijke warmte en perfecte beheersing. In tegenstelling tot de traditionele langgolvige infraroodstralers geven de Quarts stralers onmiddellijk warmte af. Het volledige warmtevermogen wordt al binnen enkele seconden na het inschakelen bereikt, waardoor het niet nodig is de cabine voor te verwarmen. De huid bestaat uit meerdere lagen: de opperhuid (epidermis), de lederhuis (dermis) en de onderhuid (subcutis). Deze lagen hebben verschillende eigenschappen wat betreft weerkaatsing, doorlating en verstrooiing, die afhangen van de golflengte. De infraroodafgifte van de quartsstralers met golflengte onder de 1,4µm (IR-A kortegolf 22%) kan de onderhuid bereiken tot een diepte van 5mm waar de warmte wordt opgenomen in een groter volume. Dit leidt tot een effectieve en optimale verwarming van het lichaam, wat met gebruik van alleen middellange- en langgolvige stralers niet mogelijk is. De verdeling van de golflengten bij de quartsstraler van de infrawave is 22% IR-A, 60% IR-B en 18% IR-C.
Kleurentherapie.

De InfraWave wordt standaard geleverd met professionele kleurenlichttherapie in een houten kader van 25X25cm, compleet met afstandsbediening. De lichtopbrengst van de quartsstraler is niet storend voor de kleurentherapie. Dit in tegenstelling tot de halogeenstralers met roodlichtfilter welke door andere leveranciers worden toegepast, waarbij de kleur rood sterk overheerst en de lichtopbrengst van de kleurentherapie wordt geëlimineerd. Bij Chinese import infraroodcabine's wordt vaak kleurentherapie met één LED toegepast.
De kleurentherapie van de Infrawave maakt gebruik van 42 LED’s, en wordt bediend met bijgeleverde afstandsbediening.
Positie van de infraroodstralers en vermogen.

Afhankelijk van het formaat van de infraroodcabine worden er stralers in de rugzijde en aan de frontzijde gemonteerd. Bij de infrawave beschikt u over 350W per straler in de achterwand en 500W per straler aan de voorzijde. Onder de bank is de benenstraler gemonteerd van 500W. De benenstraler is uitschakelbaar. Belangrijk is dat de infraroodstralers voldoende vermogen hebben. Bij te weinig vermogen of te weinig infraroodstralers duurt het veel te lang voordat de infraroodcabine op temperatuur is. Zo zijn er bijvoorbeeld producten op de markt met slechts 1600W totaal vermogen, veel te weinig voor dit formaat cabine. Bij het gebruik van Full Spectrum infraroodstralers kan bij een te laag vermogen de gewenste diepte werking niet worden bereikt. Met de Infrawave is het juiste vermogen afgestemd op het formaat van de cabine. En dit zowel bij gebruik van langegolf als bij Full Spectrum infraroodstralers.


Redcederhout.

Alle InfraWave modellen worden geleverd in origineel Canadees RedCederhout met certificaat. In de markt worden infraroodcabine’s aangeboden in “white ceder”, dit is een houtsoort die niet bestaat. De consument wordt hierdoor op een dwaalspoor gezet. Met de InfraWave haalt u het echte Canadese RedCederhout in huis. Het hout heeft van nature een heerlijke kamferachtige geur die verstoorde energiebalansen kan herstellen, slijmoplossend werkt en is antiseptisch.
Gratis Badjas.

Mail een foto van uw geleverde Infrawave infraroodcabine naar alpha industries, vermeld in het kort uw ervaringen over het gebruik en de levering en ontvang een badjas. Deze wordt gratis per post aan u toegestuurd. Aktie loopt tot 31-12-2013. (Zo lang de voorraad strekt)

Advies 3395,- Bezoek onze showroom voor uw korting

Aantal