Winkelwagen

FitnessAls grootste fitness leverancier van het land van Cuijk, bieden wij u diverse kwaliteitsmerken zoals:

Flow Fitness, Tunturi, Bremshey, Buffalo, Hammer etc. Op deze website vind u een impressie van de toestellen, maar veel beter is het om het toestel live uit te proberen in onze showroom.

Wij hebben voor alle toestellen wel een interessante aanbieding, mocht u zelf andere wensen hebben, laat het ons weten, dan kunnen wij u tegemoet komen.

De verschillende toestellen in ons assortiment zijn: Crosstrainer ookwel Elleptical genoemd, Hometrainer, Roeitrainer, Loopband, Fitnessstation ook wel Krachtstation genoemd.

Hometrainer, Crosstrainer: 
Kreten zoals roterende massa of vliegwielgewicht worden vaak door elkaar gebruikt. Het vliegwiel zorgt voor een soepele overgang door het dode punt van de ronde of elleptische beweging. U wordt als het ware even geholpen. Ook wordt vaak de roterende massa genoemd, maar dit is niet alleen het vliegwiel, maar alles wat meedraait, zelfs trappers en treestangen. Het gewicht, maar zeker de grootte van het vliegwiel hebben samen veel invloed op een soepele training. Of een trainer voor u geschikt is vind u dus niet in de folder, dit zult u moeten ervaren op de trainer zelf, zodat u geen verkeerde keuze maakt. 

Loopband: 
Bij een loopband wordt vaak geschermd met het vermogen van de motor. Als dit b.v. 5 pk is dan is dit het piekvermogen, dit zegt echter niets. Belangrijker is het continue vermogen. Dit zal meestal tussen de 1,75 en 2,5 pk zitten. Dus belangrijk is het om te achterhalen of het piekvermogen of continue bedoeld word, om goed te kunnen vergelijken. Er zijn merken die 10 jaar garantie geven op de motoren. Verder is de breedte en lengte van de band, de demping, programma's en evt. hoekinstelling belangrijk voor een juiste keuze. 

Wij zien u graag in onze uitgebreide fitness-showroom op de grotestraat 88 in Cuijk.

Met vriendelijke groet,

Het Sun & Sauna Team


 Crosstrainers

 Hometrainers

 Klein Fitness

 Spinning bike