Winkelwagen

<< Vorige - Volgende >>


Collageenbank Allura 26 SCC 26 lampen


100% Collageen Anti-agingCollageenbank Allura 26 SCC 26 lampen
De nieuwe Allura soft 26 SCC Collageenbank voor een complete collageenbehandeling bij u thuis. Dit is een unieke en innovatieve methode om uw gehele lichaam optimaal te verzorgen. In de hemel en de bank zitten 26 krachtige 100 watt collageenlampen van maar liefst 190 cm en een apart schakelbare 4 x 36W collageen unit voor gezicht en decolleté. U pakt dus in één behandeling de voor- en achterkant van uw lichaam. De bovenkant is gas geveerd waardoor de collageen bank een makkelijke in/uitstap heeft. Verder is de collageen bank voorzien van een comfortabele en veilige acrylplaat.
 

Collageen
Met behulp van Collageen lampen bent u in staat uw huid mooier en jonger te laten lijken zonder het gebruik van dure collageen houdende gels en crèmes of dure behandelingen. Het speciale rode licht van de collageenlampen stimuleert de aanmaak van collageen in de huid (lederhuid). Collageen is de belangrijkste factor voor het elastisch en sterk houden van de huid.
 
Specificaties
Extra lang liggedeelte,dus uitstekend geschikt voor langere mensen
Digitale afstandsbediening voor tijdsinstelling maar ook met urentellen en kinderslot
Acrylplaat in de hemel en de bank. De acrylplaat in de bank is gegoten en gevormd en 4mm dik. Daardoor is deze plaat enorm sterk en dat garandeert een lange levensduur
Diverse geïntegreerde ventilatoren voor de juiste koeling van de collageen bank
26 collageenlampen van 100W met apart schakelbaar 4 x 36W collageen unit voor gezicht en decolleté
230V en 3150W is geschikt voor het normale lichtnet dus geen krachtstroom nodig

Afmeting en gewicht
Afmeting opgebouwd: L 206 x D 90 x H 125 cm
Afmeting lig gedeelte: 197 x 70 cm
Gewicht: 120 KG
2899.00  € 2699.00

Aantal