Winkelwagen


Chaleur 130x100 Europese Infraroodcabine


Chaleur 130x100 met 7 dimbare stralers Incoloy RVS stralers en TUV veiligheidskeuringChaleur 130x100 Europese Infraroodcabine
Voordelen Europese Infrarood-cabines:
 
1) De 110 cabine heeft enkele hoekstralers, de cabines 130 en 154 hebben voor links en rechts dubbele hoekstralers (4 i.p.v. 2). Onder en bovenlichaam worden beiden verwarmd.
2) Deze zijn schuin in de hoek gemonteerd, zodat uw lichaam optimaal verwarmd wordt zowel aan achterzijde als aan voorzijde. Ook als u alleen gebruik maakt van de cabine (u zit dan in het midden van cabine) wordt de warmte ook naar uw lichaam gestraald en niet langs u af, zoals bij de meeste cabines met ingebouwde frontstralers. 
3) Alle wanden inclusief de zijwanden zijn dubbelwandig, 6-8cm dik en van 11-12 mm dikke schroten voor een sterke constuctie en een goede isolatie, waardoor de temperatuur sneller en hoger kan oplopen (tot zelfs 70 graden). Dit is niet vanzelfsprekend, daar bij bijna alle Chinese cabines de wanden maar 3-4 cm dun zijn en van 6 mm dunne schroten gemaakt worden, om hout te besparen. Notabene de gemiddelde Chinese cabine bevat maar de helft van de hoeveelheid hout en bij het gebruik van veel glas, (dit is namelijk goedkoper dan hout) zelfs maar een kwart, dit geeft naast een lagere prijs ook een zwakkere constructie met enorm warmteverlies en een lage maximale temperatuur, waardoor minder of geen transpiratie. 
4)Doordat Chinese cabines gelakt zijn, kunnen ze niet meer “ademen”. Dit mag absoluut niet!
5) De deur is van 8 mm dik veiligheidsglas en biedt meer isolatie dan een 4 of 5 mm glasdeur, ook het scharnier is hiervoor extra zwaar uitgevoerd. Dit is standaard een rookglazen deur, maar blankglas is mogelijk.De deur kan helemaal open geslagen worden.
6) De cabine heeft een kuitstraler maar ook nog een vloerstraler (vloerverwarming onder de voeten). Deze laat u eerder transpireren, maar zorgt er ook voor, vooral bij een koude omgeving, dat uw lichaam beter kan functioneren en eerder en meer transpireert.
7) De cabine heeft 6, 8 of 9 stralers totaal afhankelijk van het model incl. de vloerstraler. De maximum temperatuur in de cabine kan tot zelfs 70 graden celcius  worden, waar de gemiddelde infraroodcabine tot ong. 55 graden komt, bij een omgevingstemperatuur van 18 graden. Natuurlijk is het zo dat u middels de thermostaat de temperatuur zelf kunt regelen op de door u gewenste waarde. Dit is uit te breiden met een fijnere dimbare regeling.
8) Deze cabine is door zijn grote capaciteit aan stralers dus ook geschikt om op een koudere plaats te installeren zoals kelder, garage en zelfs buiten onder een afdak, maar ook slaapkamer, zolder, badkamer is mogelijk. 
9) De cabines hebben de zware Europese TUV-veiligheidskeuring en CE normering. 
10) De cabines worden vervaardigd in Europa en hebben Europese incoloy roestvrijstalen magnesiumoxyde stralers. Deze hebben een uitstekende verhouding tussen een goede dieptewerking en transpiratie. Met een uniek extreem lange levensduur, meer dan 20 jaar wordt genoemd. Ook andere stralers zijn mogelijk, zoals , vlakstralers (carbon of plaatstralers) en Philips lowglare/quarts kortegolfstralers. (Let op voor goedkope keramische stralers, deze hebben weinig dieptewerking en carbonstralers hebben zelfs geen dieptewerking en worden veel toegepast in Chinese cabines. Alleen geschikt voor transpiratie). 
11) Voor de binnen en buitenzijde kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten. Het zwaar uitgevoerde bankje is altijd van een splintervrije houtsoort zoals Espen of Abachi. 
12) Zelfs onze grote cabines kunnen door een trappengat op een bovenetage gebracht worden, doordat deze tegen meerprijs in extra kleine meerdere delen te leveren zijn. 
13) Opties: kleurentherapie, radio met afstandbediening en/of mp3 aansluiting. Dimbare besturing, waarmee de stralings temperatuur van de stralers te regelen is.  Scharnieren links of rechts en hoogtekeuze 1.85 of 2.00 meter. Ook is maatwerk mogelijk. 
Prijs: 0485-313531

Aantal